Meclis'te-yumruk-yumruğa-kavga!

Meclis’te yumruk yumruğa kavga!

TBMM'de bütçe görüşmelerinin ikinci gününde de tansiyon yükseldi. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile arasında yumruklaşma oldu. Kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM’de bütçe maratonu gerginliklerin gölgesinde devam ediyor. Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşma yaptığı sırada gerginlik artmış, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un konuşma yaptığı sırada ise gerginlik tırmanarak arbedeye dönüşmüştü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Haydar Akar başkanlığında, TBMM, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay, Adalet Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2023 yılı bütçelerini görüşmek üzere toplandı.

Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde yine tansiyon yükseldi.

Görüşmeler sırasında önce CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan arasında tartışma yaşandı. Ardından kürsüde konuşan İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz ve AK Parti’li Turan tartıştı. AK Parti ve İYİ Parti sıralarındaki milletvekillerinin de ayağa kalkarak tartışmaya başlaması üzerine gerginlik büyüdü. Bunun üzerine Meclis Başkanvekili Haydar Akar, 10 dakika oturuma ara verdi. Ancak tartışma devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meclis’te yumruk yumruğa kavga!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap