Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye’ye kara harekatı mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında, “Hava harekâtlarımızı kesintisiz sürdürürken, bizim için en uygun olan vakitte karadan da teröristlerin tepesine tepesine bineceğiz.” Açıklamalarında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye'ye kara harekatı mesajı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısında konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Bu sabah erken saatlerde yaşadığımız Düzce Gölyaka merkezli 5,9 şiddetindeki depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Geniş bir alanda etkisini hissettiren depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Deprem Gölyaka’da çok sayıda binada hasara neden olmakla birlikte vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık. Kurumlarımız gereken tespit ve telafi çalışmalarını yürütüyor. Türkiye’yi depreme hazırlamak için son 20 yıldır TOKİ projelerinden kentsel dönüşüm faaliyetlerine kadar bina alt yapımızı yeniliyor, kurumsal kapasitemizi genişletiyoruz. Bu amaçla 2022’yi deprem tatbikat yılı ilan ederek 94 binin üzerinde faaliyet yürütmüştük. Gölyaka depremi hem deprem gerçeğinin ne kadar yakınımızda olduğunu hem de yürütülen çalışmaların hızlandırılması gerektiğini göstermiştir.

İSTİKLAL CADDESİ’NDEKİ TERÖR SALDIRISI

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırı failleriyle ve onların bağlantılarıyla kısa sürede aydınlatılmıştır. Bombayı koyan terörist ile ve onunla bağlantılı olan kişiler adalete teslim edilmiştir. Dökülen masum kanlarının hesabı kendisinden misliyle sorulacak, cezası kesilecektir.

Türkiye artık ülkemize ve milletimize yönelik saldırılara karışan teröristlerle onlara yardım edenleri tespit etme, yakalama gücüne sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye’ye kara harekatı mesajı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap