Erken seçim ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? 2023 erken seçim olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısı sonrasında soruları yanıtladı. Erken seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan’ın ardından Erken seçim ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? 2023 erken seçim olacak mı? Soruları merak konusu oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısı sonrasında soruları yanıtladı. Erdoğan, “Seçim tarihi öne çekilecek mi” sorusuna “Kamuoyunda ne konuşulursa hepsi gündemimize girer” diye yanıt verdi. Erken seçim ile ilgili merak edilen Erken seçim ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? 2023 erken seçim olacak mı? Soruların yanıtını haberimizde derledik. İşte detaylar.

ERKEN SEÇİM NE ZAMAN YAPILACAK, TARİHİ BELLİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, erken seçim tartışmalarıyla ilgili bir soruya, “Kamuoyunda ne konuşulursa hepsi bizim gündemimizde yer alır” yanıtını verdi.

2023 ERKEN SEÇİM OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısı sonrasında soruları yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli, erken seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne ilişkin, “İster zamanında yapılsın isterse de erkene alınsın, biz iki seçeneğe de varız ve hazırız. Bu kapsamda seçim kararının alınabilmesi için ya 360 milletvekilinin evet oyuyla Meclis kararı gereklidir ya da Cumhurbaşkanı’mızın anayasal yetkisine dayanarak Türkiye’yi seçime götürmesi lazımdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Ekonomik operasyonların 2022 yılını kundakladığını belirten Bahçeli, “Kafkaslar’dan Balkanlar’a, Orta Asya’dan Ortadoğu’ya, Afrika kıtasından Avrupa’ya, Akdeniz’den Pasifik’e mütemadiyen gelişen ve gerçekleşen devasa gerilimler 2022 yılını gölgelemiştir. İnsanlık huzura susamıştır. İnsanlık daha güvenli, daha adaletli, daha merhametli, daha refah dolu bir hayata yine uzak kalmıştır” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erken seçim ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? 2023 erken seçim olacak mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap