Emekli maaşı ikinci zam ne zaman yapılacak? 2023 ikinci maaş zammı hangi ay olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaşlarına yapılan zam oranıyla ilgili konuştu. Peki, Emekli maaşı ikinci zam ne zaman yapılacak? 2023 ikinci maaş zammı hangi ay olacak? İşte detaylar haberimizde.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ve emeklilerin maaş zamlarının yüzde 30 yükseltildiği müjdesini verdi. Milyonlarca memur ve emekli vatandaşlar Erdoğan’ın bugünkü açıklamalarına kulak kesildi. Geçtiğimiz gün yapılan zam oranına ek zam haberini paylaşan Cumhurbaşkanı’nın ardından merak konusu olan Emekli maaşı ikinci zam ne zaman yapılacak? 2023 ikinci maaş zammı hangi ay olacak? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar.

EMEKLİ MAAŞI İKİNCİ ZAM NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün açıklanan yüzde 25’lik memur ve emekli maaş zam oranının yüzde 30’a yükseltildiğini açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşının da 5500 TL’ye yükseldiği müjdesini verdi.

2023 İKİNCİ MAAŞ ZAMMI HANGİ AY OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “En düşük emekli maaşının da 5 bin 500 lira olacağını duyuruyoruz. Yılın ikinci yarısı için toplu sözleşme ve enflasyon farkı göz önünde bulundurularak yeni artışlar yapılacağını hatırlatmak istiyorum.” Açıklamasında bulundu. 2023 yılı için yapılması beklenen 2’inci zam oranının ne zaman ya da hangi ay yapılacağı ile ilgili tarih henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekli maaşı ikinci zam ne zaman yapılacak? 2023 ikinci maaş zammı hangi ay olacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap