Ronaldo’nun takımı AL Nassr maçı neden ertelendi? AL Nassr maçı ne zaman oynanacak?

Cristiano Ronaldo'yu transfer eden Al Nassr'ın bugün ligde oynayacağı maç ertelendi. Suudi Arabistan Ligi'nin 12. haftasında bugün saat 18.00'de oynanması beklenen maç sporseverlerin ilgi odağı olurken maçın oynanmaması merak konusu oldu. Peki, Ronaldo'nun takımı AL Nassr maçı neden ertelendi? AL Nassr maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ronaldo’nun takımı AL Nassr maçı neden ertelendi? AL Nassr maçı ne zaman oynanacak? Soruları futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Ev sahibi ekipten yapılan açıklamada, yağışlar nedeniyle stadyum teknik sorun yaşandığı ve erteleme kararı alındığı açıklandı.

RONALDO’NUN TAKIMI AL NASSR MAÇI NEDEN ERTELENDİ?

Suudi Arabistan Ligi’nin 12. haftasında bugün saat 18.00’de oynanması planlanan Al Nassr-Al Tai maçı için erteleme kararı çıktı.

Ev sahibi ekipten yapılan açıklamada, yağışlar nedeniyle stadyum elektriğinde arıza yaşandığı ve bu nedenle karşılaşmanın ertelendiği belirtildi.

Mücadelenin yarın oynanacağı aktarıldı.

AL NASSR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Suudi Arabistan Ligi’nin 12. haftasında ertelenen Al Nassr-Al Tai maçının ne zaman oynanacağı henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ronaldo’nun takımı AL Nassr maçı neden ertelendi? AL Nassr maçı ne zaman oynanacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap