Halis Ağa (Çetin Tekindor’un) oğlu görenleri şaşkına çevirdi!

Usta oyuncu Çetin Tekindor, Star TV'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda 'Halis Ağa' karakterine hayat veriyor. Dizide canlandırdığı Halis Ağa karakteriyle hafızalara kazınan Çetin Tekindor, yayınlanan son bölümle birlikte gündem oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Bozam gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa’yı canlandıran Çetin Tekindor, yayınlanan son bölümle birlikte gündem oldu. Usta oyuncuyla ilgili araştırmalar yoğunlaşırken bu kez kendisi değil oğlu merak konusu oldu.

HALİS AĞA (ÇETİN TEKİNDOR’UN) OĞLU GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

1988-1999 yılları arasında Zerrin Tekindor ile evli olan Çetin Tekindor hakkında en çok “Çetin Tekindor’un çocuğu var mı?” sorusunun yanıtı aratıldı. Oyuncunun oğlunun kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor çiftinin Hira adını verdikleri bir oğulları bulunuyor. Anne ve babasının izinden giden Hira Tekindor, oyunculuk ve yönetmenlik yapıyor.

Babasının kaleme aldığı Örümcek kısa filmiyle ‘En İyi Film’ ödülüne layık görülen Hira Tekindor, Haluk Bilginer’le de çalışmıştı.

HİRA TEKİNDOR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hira Tekindor, Zerrin Tekindor ve Çetin Tekindor’un oğludur. Çevirmenlik, tiyatro ve kısa film yönetmenliği gibi işler yapmaktadır. 23 Eylül 1989 doğumu olan Hira Tekindor, şu anda 32 yaşındadır. Hira Tekindor’un doğum yeri ise Ankara.

Hira Tekindor, Lycée Français Charles de Gaulle’de ilkokul okudu. Daha sonra İstanbul’da Lycée Français Pierre Loti’de ortaöğrenimini tamamladı.

Lisedeki plastik sanatlar dersi için yönettiği, senaryosunu babası Çetin Tekindor’un yazdığı Örümcek adlı kısa film ona Uluslararası Şili Kısa Film Festivali’nde ‘En İyi Film’ ödülü kazandırdı.

The University of Kent’in Film Studies bölümünü kazanan Hira Tekindor, 2010’da buradan mezun oldu.

Jez Butterworth’ün Nehir isimli oyunu, Haluk Bilginer rejisi ile Oyun Atölyesinde sahnelendi.  Köprüden Görünüş, yönetmenliğini üstlendiği ikinci oyunudur.

Tennessee Williams’ın Arzu Tramvayı, BKM ve ID İletişim yapımcılığı ile prömiyer yaptı ve sahnelenmeye başladı.

Murat Mahmutyazıcıoğlu tarafından kaleme alınan Toz adlı oyunun yönetmenliğini ise 2021’de üstlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halis Ağa (Çetin Tekindor’un) oğlu görenleri şaşkına çevirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap