WhatsApp yeni özelliğini duyurdu: Silinen mesaj geri getirilebilecek

Dünya genelinde en çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Programa gelen yeni özellik yanlışlıkla sadece kendisinden silen kullanıcılar için silinen mesajı geri getirme özelliği sunacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler mesajlaşma programı WhatsApp, yaklaşık 5 yıl önce getirilen ‘mesajları herkesten sil’ seçeneği yerine yanlışlıkla ‘mesajı benden sil’ seçeneğini kullanan kullanıcılara bu hatayı telafi etme imkanı verecek. Söz konusu özelliğini kullanıma sunulmasındaki amaç mesajı karşı taraftan silmek olmasına rağmen, mesajı kendi cihazından silen bir kişi o mesajı artık göremediği için bu amacı gerçekleştiremiyor.

Kullanıcılar getirilen yeni özellik sayesinde ‘mesajı benden sil’ komutu verdikten sonra, bu hatayı düzeltmek için 5 saniyelik süre içerisinde ‘geri al’ seçeneğini kullanabilecek. Böylelikle mesajı geri getiren kullanıcılar, ‘mesajı herkesten sil’ seçeneğini tercih edebilecek. Ancak mesaj ‘herkesten sil’ özelliği ile silinmişse, o mesajın geri getirilmesi yine mümkün olmayacak.

YAKINDA KULLANIMA SUNULACAK

Test aşamalarını ağustos 2022 yılında gerçekleştiren WhatsApp özelliğin şu an için yalnızca bazı beta kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor ancak yakın bir zamanda tüm Android, iPhone ve Whatsapp Web kullanıcılarının kullanımına sunulacak.

WhatsApp önceki özelliğinde kişiselleştirilebilir Avatar‘ları profil resmi olarak kullanma ve tek bir görüntülü görüşmeye katılabilecek kişi sayısının 32’ye çıkarılması gibi sesli ve görüntülü görüşmelere ilişkin yapılan güncellemeleri duyurmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu: Silinen mesaj geri getirilebilecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap