Rüyada yün görmek neye işaret, ne anlama geliyor? Rüyada yün görmenin anlamı nedir?

Rüyada yün görmek gören bir kimsenin hem kısmetinin hem de zengin olacağı anlamlarına gelmektedir. Ayrıca rüyayı gören kişinin de helal bir rızık elde edeceğini ve kazanmış olduğu haklı kazancı ile güzel bir yaşam geçireceğine ve bununla beraber mutlu olacağına rivayet edilir. Eğer rüyayı gören kişi bekar ise hayırlı bir kısmet ve evlilik üzerine ifade edilir. Rüya sahibi eğer evli ise o zaman mal ve mülk kazanacak olan iyi bir maddiyata işaret etmektedir.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada koyun yünü gören bir kimse için bu rüya iyiye işaret eder. Özellikle rüyasında koyun yünü görmüş olan ve koyun yününü üzerine giydiğini gören kişilerin, karşısına maddi manevi yardım edecek varlıklı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada yün görmek neye işaret, ne anlama geliyor?

Rüyada kirli yün gördüğünü gören bir kimse için bu rüya hayırlı şekilde yorumlanmamaktadır. Özellikle rüyayı gören kişinin kötü bir haber alacağına ve bu haberden sonra ciddi maddi kayıp yaşayacağına işaret etmektedir. Kişi eğer evli ise de eşi ile kavga edeceğine ve bu kavganın da ciddi boyutlara kadar ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün ile uğraştığını gören bir kimse önemli bir miktar parasını kaybedeceğine ve elinde bulunmakta olan mallarını da kaybedeceğine yorulur. Aynı zamanda başka bir tabirle de helal yoldan uzaklaşacağına ve haram yollara girme gibi teşebbüsler ile karşı karşıta geleceğini delalet edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rüyada yün görmek neye işaret, ne anlama geliyor? Rüyada yün görmenin anlamı nedir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap