Alacağını almak için okunacak dua hangisi? Borçludan alacağını almak için hangi dua okunur?

Hayat, iniş ve çıkışlarla doludur. İyi günler olduğu gibi kötü günler de olabilmektedir. Türkiye ve dünyanın geçtiği ekonomik zorluklarda verdiği borcu geri alamayan vatandaşlar “Alacağını almak için okunacak dua hangisi? Borçludan alacağını almak için hangi dua okunur?” soruların yanıtını araştırmaya başladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyevi hayatta çeşitli zor durumlarla karşılaşıldığında eller semaya açılarak Yüce Allah’a sığınılır. Bu zorluk anlarından birisi de maddi borç olduğu vakitlerdir. Borçtan kurtulmak için okunacak dua ve sureler ile Yüce Allah’tan rızık konusunda yardım istenir. Peki, Alacağını almak için okunacak dua hangisi? Borçludan alacağını almak için hangi dua okunur? İşte konuyla ilgili merak edilenler haberimizde.

ALACAĞINI ALMAK İÇİN OKUNACAK DUA HANGİSİ?

Birinde alacağı ve hakkı olup alamayan kimse;7 gece ardı ardına 100 “istiğfar” 100 “Kelime-i tevhid” 100 “salavat” okuyup ardından  aşağıdaki dua  (1000) defa okur ise  hakkını gasb eden  kişi, alacağını vermeyen kişi en kıs azamanda pişman olur ve hakkını iade eder.

Okunacak dua: “Yâ Müzillü külli cebbarin  anidin bi kahri azizi sultanihi  ya nura  külli şey’in  ve hedahü entellezi felekaz zulümati bi nurihi”

ALACAĞINI TAHSİL ETMEK İÇİN DUA

“Allahümme fâricel hemmi. Kâşifel ğammi. Mücîbe da’vetil mudtarrîne. Rahmâned dünya vel âhirati ve rahîmehümâ. Ente terhamünî ferhamnî rahmeten tüğnînî bihâ an rahmeti men sivâke” duasını alacağınız parayı alana kadar her gün okuduğunuz takdirde, bu size hakkınızın gelmesine sebep olacaktır. Aynı zamanda sizi maddi anlamda rahatlatacaktır.

Herhangi birine borç verip alamayan-alacağı olup ta alacağını alamayan kimseler için okunacak güçlü dualar.

BORÇLUDAN ALACAĞINI ALMAK İÇİN HANGİ DUA OKUNUR?

Birilerinde alacağınız var alamıyorsanız. Borç verdiniz ama alamıyorsunuz. Hakkınızı en kısa zamanda almak için aşağıdaki duaları okursanız inşallah en kısa zamanda ödemek zorunda kalır.

Okunacak Dualar: “Leyse lehâ min dûnillâhi kâşifetun” Necm süresi 58nci Ayet-i Kerim

Gün içinde sayısızca fırsat buldukça oku. Borcunu ödesin, benim şu sıkıntımı girer. Çok darda kaldım diye dua et.

“Ya Müzillu Külli Cebbarin Anidin Bi Gahri Azizin Sultanih“ veya 75 defa ” Ya Muzillu” oku. Önce 2 rekat namaz kıl secdede” Allah’ım bana olan borcunun tamamını ödesin.

Secdeden kalkınca bu duayı okuyun ”Semi na ve eteğna gufraneke Rabbena ve ileykel mesir velhamdülillahi Rabbil Alemin tagabbel minna bi hürmetil Fatiha maassalavat”

1 Fatiha bir salavat okuyun. Rabbim kabul etsin. Alacağınız olan hakkınızı Rabbim karşı tarafa ödetmeyi nasip etsin. AMİN

Esselatu Vesselamu Aleyke Ya Seyyidi Ya Resulallah Huz (noktalı he) haggi ( kimden alacağın varsa burada onun ismini zikir edeceksin) Ya nasirel haggi bilhaggi edrikni edrikni edrikni” dersin ve bunu her 100 okuyuştan sonra 1 kere de “Ya Resulallah inni müstecirun bike men zelemeni min (borçlu olan kişini adını zikret )”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alacağını almak için okunacak dua hangisi? Borçludan alacağını almak için hangi dua okunur?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap