Filiz Özbek kimdir, kaç yaşında? Filiz Özbek aslen nereli, sağlık durumu nasıl?

Amasya'nın Merzifon ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Son dönemin en sevilen tiyatro oyunlarından biri olan Baş Belası'nın oyuncularının içinde bulunduğu minibüs, aynı yöndeki kamyona arkadan çarptı ve kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Peki, Filiz Özbek kimdir, kaç yaşında? Filiz Özbek aslen nereli, sağlık durumu nasıl? İşte Filiz Özbek ile ilgili merak edilen detaylar.

Filiz Özbek kimdir, kaç yaşında?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Baş Belası ekibinden üzen haber geldi. Samsun’a doğru yola çıkan ekip Amasya’da trafik kazası geçirdi. Çorum’da sahne alan Baş Belası ekibi daha sonra Samsun’a doğru yola çıktı. Aykut Bektaş’ın yönettiği araç Amasya Merzifon’da aynı yönde ilerleyen tıra arkadan çarptı. Araç içerisinde sıkışan 3 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Yaralı oyuncular ve sürücü hastaneye sevk edildi. Peki, Filiz Özbek kimdir, kaç yaşında? Filiz Özbek aslen nereli, sağlık durumu nasıl? İşte merak edilenler haberimizde.

FİLİZ ÖZBEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Korkunç kazada minibüste bulunan isimlerden biri olan Filiz Özbek’in hayat hikayesine ilişkin bilgi bulunmuyor. Yaralılardan biri olan Özbek’in sağlık durumunun ağır olmadığı belirtiliyor.

FİLİZ ÖZBEK SAĞLIK DURUMU NASIL?

Baş Belası oyununu sergileyen oyuncular turnenin son gösterisini tamamladı. Daha sonra Samsun’a gitmek için yola çıkan ekip başlarına gelen talihsiz olayla yıkıldı. Amasya’da meydana gelen talihsiz kaza herkesin yüreğini dağladı. Amasya Çorum yolunda ilerleyen minibüs aynı istikamete giden tıra arkadan çarptı. Araç içerisinde yer alan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde yaşamını yitirdi. Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek tedavi için Merzifon ve Suluova’da bulunan hastanelere gönderilecek tedavi altına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Filiz Özbek kimdir, kaç yaşında? Filiz Özbek aslen nereli, sağlık durumu nasıl?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap