Sipahi dizisi ilk bölüm ne zaman, hangi gün? Sipahi ne zaman başlayacak, konusu nedir?

Fragmanı ile birlikte birçok kişinin dikkatini çekmeyi başaran Sipahi dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yeni sezonda ekranlara gelecek Sipahi dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Diziseverleri, arama motorlarında Sipahi dizisi ilk bölüm ne zaman, hangi gün? Sipahi ne zaman başlayacak, konusu nedir? Soruları merak konusu olunca detayları haberimizde derledik.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sipahi dizisi oyuncuları ve konusu şimdiden merak konusu oldu. İlk tanıtımıyla nefes kesen Sipahi dizisinin yapımını CNP film, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat, yönetmenliğini Hakan İnan, senaristliğini ise Ali Doğançay üstleniyor. Peki, Sipahi dizisi ilk bölüm ne zaman, hangi gün? Sipahi ne zaman başlayacak, konusu nedir? İşte yeni dizi ile ilgili merak edilenler.

SİPAHİ DİZİSİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Sipahi dizisinin ilk bölüm fragmanı 21 Kasım tarihinde izleyicileri ile buluştu. Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor fakat ilk bölümün Aralık ayı içerisinde izleyicileri ile buluşacağı öngörülüyor. Konu hakkındaki gelişmeler ile birlikte haberimiz güncellenecektir.

SİPAHİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, KONUSU NEDİR?

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. ürk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sipahi dizisi ilk bölüm ne zaman, hangi gün? Sipahi ne zaman başlayacak, konusu nedir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap