Kim Milyoner Olmak İster Batu kimdir? Batu Alıcı nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Dünyanın en çok kazandıran ve ATV'nin ilgiyle takip edilen programlarından Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla her hafta ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 3 yılın ardından bir ilk yaşandı. Genç yarışmacı Batu Alıcı, 1 milyonluk soruyu görme şansı elde etti. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Batu kimdir? Batu Alıcı nereli, kaç yaşında, mesleği ne? İşte detaylar.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kim Milyoner Olmak İster Batu kimdir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yıllar sonra ilki gerçekleştirerek 1 milyoncu soruyu gören yarışmacı Batu Alıcı hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Batu kimdir? Batu Alıcı nereli, kaç yaşında, mesleği ne? İşte, Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonuncu sorusu gören Batu Alıcı hayatı…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BATU KİMDİR?

Kim Milyoner Olmak İster’e katılarak 3 yıl sonra 1 milyon değerindeki soruyu gören Batu Alıcı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisidir. 20 yaşında ve aslen Bursalı olan yarışmacının babası makine mühendisi, annesiyse tekstil mühendisidir. 2020’de girdiği üniversite sınavında 404. olmuş. Kayak sporuyla uğraşan Batu Alıcı, okulunun kayak takımında da yer alıyor, ayrıca basketbol ve tenis oynamayı da seviyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kim Milyoner Olmak İster Batu kimdir? Batu Alıcı nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap