Arjantin Fransa maçı (TRT1) canlı izle! Arjantin Fransa maçın canlı yayını izle!

Futbolseverlerin yakından takip ettiği 2022 FIFA Dünya Kupası final maçı bugün oynanacak son maçla son bulacak. Arjantin mi, Fransa mı soruları merak konusu olurken canlı yayını kesintisiz izlemek isteyen vatandaşlar için Arjantin Fransa maçı (TRT1) canlı izle! Arjantin Fransa maçın canlı yayını izle! Seçeneklerini haberimizde derledik.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Kupası final maçı, her iki ülkede yaşayan vatandaşların haricinde milyarlarca vatandaşın da yakın takibinde yer alacak. Mbappe ve Messi’nin öne çıkacağı karşılaşmada teknik direktörlerin taktik savaşı da ön planda olacak. İşte Arjantin Fransa maçı (TRT1) canlı izle! Arjantin Fransa maçın canlı yayını izle! Seçenekleri haberimizde.

ARJANTİN FRANSA MAÇI (TRT1) CANLI İZLE!

Dünya Kupası finali kapsamında oynanacak olan Arjantin Fransa maçı, 18 Aralık Pazar günü saat 18.00’da oynanacak. Mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

ARJANTİN FRANSA MAÇIN CANLI YAYINI İZLE!

FRANSA 2’DE 2 YAPMAK İSTİYOR

Fransa, Arjantin’i de yenerek üst üste Dünya şampiyonluğu sevincini yaşamak istiyor. 2018 yılında bu kupayı müzesine götürmeyi başaran Horozlar, bugün şampiyonluk sevinci yaşaması halinde bu kupayı üst üste kazanma başarısı gösteren 3’üncü takım olacak. Daha önce 1934, 1938 yılında İtalya ve 1958, 1962 yıllarında Brezilya üst üste Dünya Kupası kazanma başarısı göstermişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arjantin Fransa maçı (TRT1) canlı izle! Arjantin Fransa maçın canlı yayını izle!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap