Nevşehir TOKİ kura sonuç sorgulama ekranı! Nevşehir, Gülşehir TOKİ kimlere çıktı, sorgulama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı günden itibaren vatandaşların büyük ilgi ile takip ettiği TOKİ sosyal konut “İlk Evim İlk İş Yerim” projesi bugün Nevşehir ilinde canlı kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte Nevşehir, Gülşehir TOKİ kimlere çıktı, sorgulama ekranı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülşehir ilçesinde yapılacak olan 206 adet TOKİ konutunun talihlileri 24 Aralık Cumartesi bugün belirleniyor. Canlı yayın ile gerçekleştirilen TOKİ kura çekilişinde Nevşehirli vatandaşların merak edip araştırdığı Nevşehir TOKİ kura sonuç sorgulama ekranı! Nevşehir, Gülşehir TOKİ kimlere çıktı, sorgulama ekranıyla ilgili detaylar haberimizde.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin Nevşehir ve ilçelerinde ev sahiplerini belirlemek için kura çekimleri başladı. Sosyal Konut projesi kapsamında çekilecek olan TOKİ Nevşehir kuraları şimdiden merak edilmeye başladı. İşte Nevşehir TOKİ kura sonuç sorgulama ekranı! Nevşehir, Gülşehir TOKİ kimlere çıktı, sorgulama! Seçenekleri haberimizde.

NEVŞEHİR TOKİ KURA SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen TOKİ Nevşehir kura çekimlerine Vali İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Daire Müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir merkeziyle, Avanos 100, Gülşehir 100, Kozaklı 100, Ürgüp 150, Merkez 200 olmak üzere toplam 650 konut için yapılacak kura çekimleri öncesinde protokol konuşmaları yapıldı.

Konuşmaların ardından şehit aileleri ve gazilerimiz adına ilk hak sahipleri için Nevşehir 6. noter tarafından kura çekimleri Nevşehir protokolü tarafından gerçekleştirildi.

NEVŞEHİR, GÜLŞEHİR TOKİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Gülşehir ilçesinde yapılacak olan 206 adet TOKİ konutunun talihlileri 24 Aralık cumartesi günü belirleniyor.

Söz konusu konutların ihalesinin Ocak ayı sonunda yapılacağını belirten Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, “Sözlerimizin hepsini tek tek yerine getiriyoruz. 206 konutluk TOKİ ihalemiz TOKİ’nin internet sitesinde yayınlanmış olup; 30 Ocak 2023 tarihinde ihalesi yapılacaktır. Hak sahipleri ise bu Cumartesi günü saat 10:00 da Nevşehir Damat İbrahimpaşa kapalı spor salonunda Noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nevşehir TOKİ kura sonuç sorgulama ekranı! Nevşehir, Gülşehir TOKİ kimlere çıktı, sorgulama!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap