Uğur Yanıkel kimdir, kaç yaşında? Uğur Yanıkel aslen nereli, neden öldü?

Halk TV’nin web sitesi bünyesinde YouTube Koordinatörü olarak çalışan gazeteci Uğur Yanıkel hayatını kaybetti. Genç koordinatörün vefatının ardından, Uğur Yanıkel'in kim olduğu merak edildi. Peki, Uğur Yanıkel kimdir, kaç yaşında? Uğur Yanıkel aslen nereli, neden öldü? İşte detaylar.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk TV çalışanı, gazeteci Uğur Yanıkel yaşamını yitirdi. 27 yaşındaki Yanıkel’in vefatı, Yanıkel ailesini, Halk TV ailesini ve tüm sevenlerini yıktı. Vatandaşlar Yanıkel’in ölüm nedenini ve hayatını merak etmeye başladı. Peki, Uğur Yanıkel kimdir, kaç yaşında? Uğur Yanıkel aslen nereli, neden öldü? İşte detaylar haberimizde.

UĞUR YANIKEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Uğur Yanıkel 27 yaşındaydı. Yanıkel 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Kariyer hayatına grafik tasarımcı olarak başlayan Yanıkel, son yıllarda Halk TV bünyesinde Youtube koordinatörü olarak çalışıyordu.

UĞUR YANIKEL ASLEN NERELİ, NEDEN ÖLDÜ?

Halk TV’nin web sitesi halk.com.tr bünyesinde YouTube Koordinatörü olarak çalışan gazeteci Uğur Yanıkel hayatını kaybetti. Gece saatlerinde İstanbul Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulunan Yanıkel, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 27 yaşındaki gazetecinin kesin ölüm nedeni otopsi raporu sonucunda ortaya çıkacak.

UĞUR YANIKEL DEFİN İŞLEMLERİ

Yanıkel, bugün saat 15.00’te Okmeydanı Cemevi’ndeki törenin ardından memleketi Ardahan’da son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan Yanıkel’in ailesi, sevenleri ve çalışma arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

halk.com.tr’de yer alan haberde, “Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uğur Yanıkel kimdir, kaç yaşında? Uğur Yanıkel aslen nereli, neden öldü?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap