Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı yeni müjdesi ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış töreninde Karadeniz'de bulunan doğalgazın Türkiye'deki tüketim sistemine bağlanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Erdoğan, açılış töreninde pazartesi günü yeni müjdeleri paylaşacağız" açıklamasında bulundu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak işte merak edilenler.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Erzurum’da toplu açılış töreninde bazı açıklamalarda bulundu. Karadeniz’de bulunan doğalgazın Türkiye’deki tüketim sistemine bağlanması için çalışmaların devam ettiği belirten Erdoğan, “Karadeniz gazı ile ilgili pazartesi günü yeni müjdeleri paylaşacağız” ifadelerini kullandı. Açıklama sonrasında arama motorlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı yeni müjdesi ne? Soruları merak konusu oldu. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün Erzurum’da; Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Pazartesi günü yeni müjdelerin verileceğini açıklayan Erdoğan’ın konuşmaları sonrasında ise bugün sabah saatlerinden itibaren detaylar araştırma konusu haline geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı yeni müjdesi ne? Sorusunun yanıtı haberimizde.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NE AÇIKLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum’da toplu açılış töreninde Karadeniz’de bulunan doğalgazın Türkiye’deki tüketim sistemine bağlanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Karadeniz’de bulunan doğalgazın Türkiye’deki tüketim sistemine bağlanması için çalışmaların devam ettiği belirten Erdoğan, “Karadeniz gazı ile ilgili pazartesi günü yeni müjdeleri paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAYACAĞI YENİ MÜJDESİ NE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her kulaklarına üfleneni proje sanıyorlar. Bizse 20 yıldır her söz verdiği projeyi inşa etmiş bir kadroyuz. Geçtiğimiz 20 yılda asırlık demokrasi ve kalkınma adımlarına imza attık. Erzurum’un kışı ve soğuğu meşhur ama bizim de ülkemizin dört bir yanını sarıp sarmaladığımız doğalgaz hatlarımız var. Karadeniz’de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız. Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra da milletimize vereceğimiz yeni müjdeler olacak. Erzincan-Erzurum-Kars hızlı tren hattımızın etüt çalışmalarını önümüzdeki yıl bitirip ihale aşamasına geçeceğiz.” Açıklamalarında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı yeni müjdesi ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap