Kabine Toplantısı ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta konuşacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. EYT, memur ve memur emeklisinin gözü Beştepe'de olacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta konuşacak? İşte detaylar.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 2022 yılının 24’üncü ve son kabine toplantısında masada yoğun bir gündem var. Toplantıda gündemin ana başlıkları, Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın milli sisteme bağlanması için yürütülen çalışmalar ve EYT düzenlemesi olacak. İşte Kabine Toplantısı ne zaman bitecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta konuşacak sorularının yanıtı haberimizde.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sigorta başlangıcı 8 Eylül 1999 ve öncesi olan çalışanları ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemeye ilişkin çalışma hakkında sunum yapacak. İşte 2022 yılının son kabine toplantısıyla ilgili merak edilenler.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN BİTECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılının son Kabine Toplantısı’na Başkanlık ediyor. Kabine Toplantısında birçok kritik başlık Bakanlar Kurulu tarafından görüşülüyor.

Kabine Toplantısı kararları milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Bakanlar, kendi alanlarındaki konulara ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunum yapacak.

Kabine Toplantısı kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlar Kurulu’nun onayı ile netlik kazanacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT KAÇTA KONUŞACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü Erzurum’da yaptığı açıklamada “Karadeniz’de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız” demişti. Erdoğan’ın açıklaması sonrası tüm gözler Kabine toplantısı sonrası yapacak açıklamaya çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından millete sesleniş konuşması yapması bekleniyor. Erdoğan’ın toplantı sonrasında saat 19.00 sıralarında açıklama yapması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kabine Toplantısı ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta konuşacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap