Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık ne zaman düzelecek?

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de bir dönem sunuculuk yapan Kenan Işık ile ilgili merak edilen Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık ne zaman düzelecek? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte merak edilenler haberimizde.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının unutulmaz sunucusu Kenan Işık 8 yıldır komada yaşam mücadelesi veriyor. Beyin kanaması geçiren oyuncunun sağlık durumuna dair önemli açıklamalarda bulunan arkadaşı Ozan Zeybek, arama motorlarında merak konusu olan Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık ne zaman düzelecek? Soruların yanıtını araştırıyor. İşte detaylar.

Beyin kanaması geçiren ve 8 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık’ın sağlık durumuna dair açıklama arkadaşı Ozan Zeybek’ten geldi. Yaklaşık 8 yıldır komada olan Işık’ın yakın arkadaşı usta sanatçının son durumunu açıkladı. İşte Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık ne zaman düzelecek? Soruların yanıtı.

KENAN IŞIK’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Beyin kanaması sonucu 8 yıldır komada olan ve ailesinin yardım ve desteği ile yaşamını sürdürebilen Kenan Işık’ın sağlık durumuna dair açıklama geldi.

Kenan Işık’ın arkadaşı olan Ozan Zeybek oyuncu ile ilgili sağlık hakkında son durumunu paylaştı.

KENAN IŞIK NE ZAMAN DÜZELECEK?

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zeybek, “Kenan Işık bıraktığınız gibi” dedi. Sanatçının görünüm olarak iyi olduğunu ve ailesinin çok iyi bir şekilde baktığını anlatan Zeybek, “Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi” ifadelerini kullandı.

2014 yılında spor sonrasında saunaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık, fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarpması sonucu beyin kanaması geçirmişti. Işık geçirdiği kaza sonrası sekiz yıldır komada.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık ne zaman düzelecek?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap