Altına kaçıran çocuk için hangi dua okunur? Altını ıslatan, kaçıran çocuk için okunacak dua!

Altını ıslatan, kaçıran çocuk için okunacak dualar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gece ya da sabah kalktığı zaman daha çok çocuklarda görülen bir rahatsızlık olsa da birçok büyük insan da bu problemle karşı karşıya kalmaktadır. Peki, Altına kaçıran çocuk için hangi dua okunur? İşte Altını ıslatan, kaçıran çocuk için okunacak dua!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altına kaçıran çocuk için hangi dua okunur? Geceleri altına kaçırma olayı daha çok çocuklarda görülen bir rahatsızlık olsa da birçok büyük insan da bu problemle karşı karşıya kalmaktadır. Bu durumun altında yatan birçok neden vardır. Stres, korku, baskı, hastalık vb. gibi birçok sebebi vardır. Bu problemi yaşayan insanlara özellikle çocuklara okunacak dua aşağıda belirtilmiştir. Peki, Altına kaçıran çocuk için hangi dua okunur? İşte Altını ıslatan, kaçıran çocuk için okunacak dua!

ALTINA KAÇIRAN ÇOCUK İÇİN HANGİ DUA OKUNUR?

Altını Islatan Çocuğa Okunacak Dua: Altını ıslatan çocuğu ilk öncelikle bir uzmana göstermekte yarar vardır. Geceleri altını ıslatmak çoğunlukla çocuklarda görülen bir problemdir. Geceleri altını ıslatmak çocuklarda görüldüğü gibi büyük insanlarda bu sorunla karşı, karşıya gelebiliyor. Bu rahatsızlığın altında stres, herhangi bit hastalık, korku ve baskı gibi birçok nedeni olabilir. Çocuğun bir sağlık durumu yoksa ve devamlı altını ıslatıyorsa o zaman yer gök Dua üzerine elinize Kuran’ı kerimi alarak altını ıslatan çocuklar için yazılmış dualardan okuyun. Okuyacağınız dualar Allah’ın izniyle sorununuza faydalı olacaktır. Alttaki verilen duayı altını ıslatan çocuğa okuyun ve Allah dan şifa dileyin.

ALTINI ISLATAN, KAÇIRAN ÇOCUK İÇİN OKUNACAK DUA!

“Bismillahirrahmanirrahim. Min –Muhammedin-resulillah’in-nebi,yy’il-ummi,yy’il-hâşimi,yy’il,medeni,yy’il,ebtahi,yy’it,tehâmi,yyi, sallallahu- aleyhi ve Ali,hi- ila men-heza’re’d,dâre’ min, el,ummâr. Ammâ –ba-du, feinne’ lenâ ve lekum –fil, heyâti, sieten-fein yekun, fâcir’en mugtehi’men ev dâi,ye heggin mubitil,en ev men- yu’zi’l,vildâ’ne ev yuf’zi’s,sibyân,e ve yubkîh’im ve yubevvil’hum -ale’l,firâ,şi felyetevesse’lu ilâ, as,hâb’il,esnâ’mi ve ilâ- ebe’det’ilev’sâni ve- lyeh,lu an- eshâ,b’il,gur’âni, fî -cevâr’ir,Rahmâ’ni ve mehâ’zi’ş,şeytân’i ve an- eymani’hum’ul,ferâ,ru ve sallallâhu alâ Muhammed’in ve Âlih.

Altını ıslatan çocuğun gece korkuları, uykusuzluğu ve altını ıslatmaması için yazılacak dualarda vardır Bu duayı temiz bir kağıt üzerine yazıp çocuk boynunda taşır ise Allahın izni ile faydasını görecektir.

Bismillahirrah’manirrahim. İza, zülzil’etil Erdu Zilzaleha. Ve Ahracetiler,du Eskale’ha. Ve Kalel İnsanü -ma –leha. Yevmei’zin, Tühaddis,ü Ahbaraha. Bien’ne Rabbeke, Evha-Leha. Yevmei’ziy Yasdürü,n Nasü-Eştatel-li Yürav, a,malehüm. Fe-mey, ya,mel Miskale Zerratin Hayray Yerah. Ve me’y Ya,mel Miskale Zerratin Şerray Yerah. AMİN.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altına kaçıran çocuk için hangi dua okunur? Altını ıslatan, kaçıran çocuk için okunacak dua!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap