TOD TV nedir, nasıl üye olunur? TOD TV ücretli mi, ne kadar, kaç TL?

2022 FIFA Dünya Kupası'nı Arjantin’in almasıyla son bulan maçların ardında lig maçları start verildi. Spor severlerin sabırsızlıkla beklediği Süper Lig maçları başlamasında sayılı günler kala TOD TV vatandaşların merak konusu oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’deki maç yayınları ve birçok kanalla faaliyet gösteren BeIN Media Group tarafından kullanıma sunulan dijital içerik platformu TOD TV’nin ne olduğu ve ücreti ise araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, TOD TV nedir, nasıl üye olunur? TOD TV ücretli mi, ne kadar, kaç TL? işte yeni dijital platformuyla ilgili merak edilenler.

BeIN Media Group tarafından geliştirip sunulan TOD TV merak ediliyor. Süper Lig maçlarının da TOD TV yayınlanacağının duyurulması üzerine futbolseverler arama motorlarında TOD TV nedir, nasıl üye olunur? TOD TV ücretli mi, ne kadar, kaç TL? soruları sıkça araştırmaya başladı.

TOD TV NEDİR, NE DEMEK?

beIN Media Group tarafından kullanıcılara sunulan TOD TV, bir dijital içerik platformudur. Netflix, Disney Plus ve HBO Max gibi platformlara rakip olarak sunulan TOD hakkında paylaşılan bilgiler şu şekildedir: TOD; yeni nesil izleme deneyimi yaşayabileceğin bir platform! Taahhüt ve kurulum olmadan hemen izlemeye başla!

TOD TV’YE NASIL ÜYE OLUNUR?

TOD’a aşağıda yer alan bağlantı üzerinden paket seçimi yaparak üye olabilirsiniz.

TOD TV’YE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

TOD TV ÜCRETLİ Mİ, NE KADAR, KAÇ TL?

TOD TV 3 çeşit paket imkanı ile kullanıma sunuldu. Paketlerin ücretleri ise 12,90 TL, 39,00 TL ve 64 TL aralığında değişkenlik gösteriyor. TOD TV paketlerini incelemek için BURAYA tıklayınız.

TOD TV HANGİ CİHAZLARDA İZLENİR?

Ücretsiz Süper Lig paketiniz ile web, cep, tablet, smart tv, apple tv ve android tv’lerde izleme yapabilirsiniz.

TOD TV’DE NE İZLENİR, FİLM İZLENİR Mİ?

Spor Toto Süper Lig, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve daha birçok spor içeriğini, 1000’lerce dizi, film ve belgeseli, 100’lerce Canlı TV kanalını izleyebilirsin!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOD TV nedir, nasıl üye olunur? TOD TV ücretli mi, ne kadar, kaç TL?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap