Otomobil firmasından çalışanlarına 25 maaş ikramiye

Çek Cumhuriyeti ülkesine ait olan otomobil markası Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skoda Avrupa merkezli olan Avrupalı araç markalarından bir tanesidir. ŠKODA markasının Türkiye distribütörü olan Yüce Auto, tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıttı.

Otomobil yazarı gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı sosyal medya paylaşımında Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce’nin Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk’e teşekkür ettiğini aktardı.

Çalışanlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Yüce, “Biz onlar sayesinde varız. O yüzden her zaman her zorlukta yanlarındayız” dedi.

SKODA HANGİ ÜLKENİN, NEREDE ÜRETİLİYOR?

Skoda Avrupa merkezli olan Avrupalı araç markalarından bir tanesidir. Dünya’nın en eski otomobil markalarından bir tanesi olarak bilinmektedir. Skoda markası ülkemizde de en çok rağbet gören otomobil markaları arasındadır. Skoda’nın tam adı ise Skoda Auto’dur.

Skoda Çek Cumhuriyeti ülkesine ait olan bir otomobil markasıdır. Skoda Alman otomobil devi olan Volkswagen tarafından satın alınmıştır. Günümüzde Almanya’da üretilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobil firmasından çalışanlarına 25 maaş ikramiye

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap